Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Κυβίστηση (μεγάλη ...ικανότητα)

Bρε πως τα φέρνει η ζωή κάποιες φορές..



Τι διαβάζαμε ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ????

«Πρώτος είπα το προηγούμενο Σάββατο ότι ήταν καραβουτιά του Βάις. Εγώ αντιθέτως με τους περισσότερους εδώ μέσα βλέπω ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα κάθε φάση μέσα στην περιοχή τη ζητάμε πέναλτι! Χτες στο ματς του Παναθηναϊκού το ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ έγινε πέναλτι, σήμερα το άγγιγμα στον Τάτο πέναλτι, η βουτιά του Βάις κατά τον... Νικολακόπουλο είναι πέναλτιΕ μετά πώς περιμένετε να πάμε μπροστά;»




«Ρε ποιο πεναλτι? Εχετε χαζεψει το ξερετε? Σε καθε παιχνιδι απο την πρωτη αγωνιστικη κλαιτε για πεναλτι κατα του Ολυμπιακου,σε καθε αγωνιστικη και ζητατε 2-3 πεναλτι ΚΑΘΕ φορα σε δικο σας παιχνιδι..Ελεος δηλαδη..»

«Ειλικρινά τα θέλετε και τα γράφετε; Μη υπόδειξη ενός πέναλτι σε... ΑΝΑΤΡΟΠΗ?!?! του Τάτου από τον Σάμαρη; Το άγγιγμα πλέον είναι πέναλτι στην Ελλάδα...»

«απλώς τον κρατάει λίγο. δηλαδή όταν κάποιος κρατάει λίγο τον άλλο και ο άλλος πέφτει καθαρά μόνος του είναι πέναλντι νέοι κανονισμοί 

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ???

ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ???

ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ..





ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ???

ΤΙΠΟΤΑ..





«υ.γ Μαθετε μπαλα επιτελους !!! ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!! Βασικα το πρωτο που πρεπει να κανετε σε πρωτη φαση ειναι να διαχωρισετε τα αθληματα !!! Αλλο ποδοσφαιρο,αλλο μπασκετ !!! Στο μπασκετ αυτο θα ηταν φαουλ οπως και αυτα που ζητουσε ο παναθηναικος στην ριζουπολη !!! Στην μπαλα ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ !!! Ελεος δηλαδη !!! ΕΛΕΟΣ !!!»

«δεν ηταν πεναλντι και αφηστε τα αυτα που ξερετε.Εβλεπα τον Μιντιουρη τωρα και εσκασα στα γελια και οι σοβαροι ανθρωποι που ειδαν την φαση το καταλαβαινουν.Ευτυχως που δεν σχολιαζει τις επιμαχες του τσ. λ γιατι θα φανερονονταν η παραγκα Βαγγελα καο Πλατινι ....»

«Ποιό πέναλτυ ρε θα μας τρελάνετε... Τον ακουμπάει και πέφτει μόνος του σαν να τον πέτυχε ηλεκτρικό ρεύμα. Όχι πέναλτυ, κίτρινη κάρτα για θέατρο θα έπρεπε να βγάλει.»

«Δε σας πιανει κανεις πουθενα!!!Οι νορμαλ Ολυμπιακοι πριν μια βδομαδα γραφαμε οτι δεν ειναι πεναλντυ του Βαις, οτι ειναι η πρωτη φορα που ο Ολυμπιακος οντως ευννοηθηκε φετος,κλπ...Ολοι κραζατε οτι βουτηξε,παραγκα, Ιλλουμινατι, εξωγηινοι,κλπ!!!
Σημερα μια αναλογη βουτια αντιπαλου ΔΕ δοθηκε πεναλντυ και σωστα....Και τωρα βγαινετε ξανα οι ιδιοι και λετε το ιδιο στον Ολυμπιακο δοθηκε, ξανα-μανα παραγκα, συνομωσιες, αντιχριστοι,κλπ....
Ρε γραφικοι, ή ειναι και τα 2 πεναλντυ, οποτε ευνοηθηκα σημερα, ή δεν ειναι κανενα και ευνοηθηκα πριν μια βδομαδα....Και τα 2 απλα ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!»

«Προφανως και δεν ηταν πεναλτυ του Τατου, ειναι αστεια η φαση.
Απλα ο Τατος εκανε μια πολυ καλη βουτια για να δειξει οτι εχει τα προσοντα που χρειαζονται για να παιξει στον ΟΣΦΠ.»

«Μπα,θα παρει ο Βαγγελας τον Μπερκ...Ειναι καλυτερος και το εχει αποδειξει..»







«Η Πλακα ειναι οτι θελεις οι βουτιες να δινονται πεναλτι για να εχουμε εσας να μας πριζετε 24 ωρες το 24ωρο..»

«Ειπαμε,του Βαις δεν ηταν πεναλτι.Οπως και το σημερινο δεν ηταν πεναλτι..
Διαλλεξε λοιπον,ή και τα 2 ηταν πεναλτι ή κανενα...»

«Μονά-ζυγά δικά σας σε αυτό το Σαιτ....ξυδάκι, πέναλτι η βούτα του Τατου σήμερα αλλα δεν ήταν πέναλτι του Βαις την προηγούμενη, ποια είναι η διαφορά ειλικρινά

«το σκέφτηκες πολύ ώρα αυτό που έγραψες ? δηλαδή από δω και πέρα οι ποδοσφαιριστές δεν θα ακουμπάνε καν με το χέρι τον αντίπαλο παίκτη με τον φόβο ότι ο αντίπαλος παίκτης θα βουτήξει και ο διαιτητής θα δώσει πέναλντι ? έλεος. σκεφτόμαστε λίγο και τι γράφουμε»

«δεν δίνεται ρε φίλε κάτι τέτοιο πέναλντι. τι δεν καταλαβαίνεις ? είναι γελοίο να δώσεις μια τέτοια φάση πέναλντι»

«Τι να πει κανεις μετα απ αυτο ??? Μαλλον εκει στον αρη κινουνται στα χναρια του παναθηναικου και ζητανε πεναλτι σε μπασκετικα μαρκαρισματα και σε υποψιες επαφων,αυτο ακριβως που εκαναν οι δευτεροι μετα το ματς με τον απολλωνα στην ριζουπολη !!! Παντως θα ηθελα να παρει τετοιο πεναλτι ο Ολυμπιακος σε ματς κοντρα στον παναθηναικο στο καραισκακι η κοντρα στον παοκ μεσα στην τουμπα,για να δουμε ολοι μας το πως ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ θα βαφτιστει μια αναλογη φαση σε πετσινο πεναλτι,σε βουτια του παικτη του Ολυμπιακου,απο καθαρη πεναλταρα που την θεωρειτε στην προκειμενη περιπτωση !!! Φανταζομαι τι θα γινοταν !!!»


Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή

ΟΦΣΑΙΤ..ΜΙΣΟ ΓΚΟΛ








ΟΦΣΑΙΤ..ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΚΟΛ..








ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ??










ΠΟΙΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ???

ΑΥΤΟ???


Η ΑΥΤΟ??


η το ΚΛΑΣΙΚΟ???







ΤΟ 3-2 ΕΓΙΝΕ...

1) ΜΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ (1-1)
2) ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (2-1)
3) ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΦΗ (3-1)

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ???




Σχόλια