Με ένα απλό google search...

Το σφαγείο του Φαλήρου (16 χρόνια σφαγές)

Μια παράδοση δημιουργείται με πολλούς τρόπους. Ο πιο εύκολος είναι με την βοήθεια των άλλων ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ. Εξάλλου όταν μια γενιά οπαδών έχει μεγαλώσει με αυτά τα ιδανικά, για ποιό λόγο να τους διδάξεις τα αθλητικά ιδεώδη και το ευ-αγωνίζεσθαι???


Οι νίκες του Παναθηναικού στην τρούμπα τα τελευταία χρόνια είναι την σεζόν 2006-07 με την γκολάρα του Παπαδόπουλου, ύστερα απο ηρωική προσπάθεια του Σαλπιγγίδη και κλέψιμο της μπάλας επι του Αγράμματου Βουλευτή, το 2013-14 όταν παρά την ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ διαιτησία του Σιδηρόπουλου, τους κλείσαμε  το σπίτι ΤΙΜΙΑ ΔΙΚΑΙΑ και ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και αυτή του 2022 στα πλει-οφ .

Για αυτόν τον λόγο τα κόκκινα πρόβατα  θεωρούν οτι ο Παναθηναικός κερδίζει μια φορά στα 10 χρόνια και μας κάνουν και δώρο την νίκη..


Ας  δούμε προσκετικά ΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΘΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ή αν τελικά ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.. Για την ακρίβεια αν μπορούσε να επέμβει θα τους είχε μετατρέψει σε στήλες άλατος (Σόδομα και Γόμορα) για τα όργια που κάνουν σε κάθε αναμέτρηση μεταξύ μας.

Εξάλλου 3 φορές στα 16 χρόνια, στα μάτια ενός ουδέτερου σημαίνει οτι η μία ομάδα έχει 13 ήττες και 3 νίκες. Στην πραγματικότητα οι περισσότερες ήττες και ισοπαλίες, είναι ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ..

Ας δούμε ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ στα σημερινά αφιερώματα!!!

2004-05

1-0 (αντί 0-2)

Το 1-0 επιτυγχάνεται με ΓΚΟΛ-ΦΑΟΥΛ ΜΑΙΜΟΥ καθώς ο Γκούμας ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΛΙΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ και φυσικά ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ. Θα αποβληθεί στο τέλος ο ΕΚΙ, ενω ο ΣΚΑΤΣΕΛ και ο Κύπριος θα κοπούν ΩΣ ΟΦΣΑΙΤ ΣΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ. Τα αντικείμενα στον Χαλκιά και η ΚΡΟΤΙΔΑ στον ΜΥΝΧ είναι πταίσματα..Τότε ΔΕΝ αποχωρίσαμε.








2005-06

3-2 (αντί 2-2)

Το 0-1 με ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ του μέλους χωρίς όμως κίτρινη, ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ στον διαιτητή που ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Στην εκτέλεση μπαίνουν παίχτες του γαύρου, το μελος εχει ηδη ΒΓΕΙ 1 ΜΕΤΡΟ ΕΚΤΟΣ ΕΣΤΙΑΣ, αλλά είμαστε όλοι ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΧΑΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ..





Το 1-1 ΜΕ ΧΕΡΙ-ΥΠΟΔΟΧΗ ΒΟΛΛΕΥΜΠΟΛΙΣΤΑ που κάνει ο κύπριος. Φυσικά και μέτρησε κανονικά. Ανύπαρκτο φάουλ  στο 2-1 και προκλητική εκτέλεση. Χτυπήματα του Ανατολάκη, ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΟΚΚΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΚΙ, ενώ οι ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ κρατάνε την μπάλα με τα χέρια ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ..








2006-07

0-1 (αντί 0-2)
ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ στον Παπ και κίτρινη στον Αγράμματο Βουλευτή ΓΑΡΓΑΡΑ.




ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ (ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ)


2007-08

1-1 (αντί 0-2)

Άλλη μία επική σφαγή. Η ισοφάριση επιτυγχάνεται με ΓΚΟΛ-ΦΑΟΥΛ που σφυρίζεται σε ΟΛΗ την ευρώπη, πλην της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΣ





Ο Παναθηναικός θα χάσει και πέναλτυ, το οποίο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ, καθώς ΜΟΝΟ παίχτες του στόλου ΜΠΑΙΝΟΥΝ στην περιοχή.





2008-09

0-0 (αντι 0-1)

Στο 17 ο Ρουκάβινα κόβεται ως οφσάιτ



                                   Λίγο αργότερα (στο 41) και ο Σαλπιγγίδης



                            Στο 58 ο Σαριέγκι βρίσκει αέρα, αλλά αποβάλεται



     Στο 74 ζητάνε πέναλτυ όταν ο Σπυρόπουλος κόβει την μπάλα εκτός περιοχής.



Στο 90 ο Καραγκούνης τροφοδοτεί τον Κλέιτον που είναι έτοιμος για το 0-1, όταν ανατρέπεται με το χέρι απο τον Πάντο..Το ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΦΣΑΙΤ..







2009-10

2-0 (αντι για 1-1)

Στο 45 κόβεται με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΤ Ο ΣΙΣΣΕ ενώ φεύγει μόνος του προς την εστία του στόλου..


Απο την εκτέλεση αυτού του οφσάιτ και με νέα οριακή φάση θα γίνει το 1-0. Στην εκτέλεση του οφσάιτ, ο Ντουντου είναι οφσαιτ (με το βελάκι) και είναι ο παίχτης που κάνει το γύρισμα.



Με την εκτέλεση η μπάλα φτάνει στην περιοχή όπου ο Μέλμπεργκ πιάνει την πρώτη κεφαλιά, δίνοντας πάσα στον εκτεθειμένο Ντουντού. Σε αυτή την φάση είναι εκτεθειμένοι και ο Ντουντού και ο Αβράαμ. (ο κανονισμός είναι σαφής καθώς το κεφάλι και το σώμα του  ντουντου είναι πιο μπροστά απο τον τελευταίο αμυντικό)






ο εκτεθειμένος Ντουντού γυρίζει την μπάλα και ο εκτεθειμένος Αβραάμ κινείται προς την μπάλα, άρα είναι και αυτός οφσαίτ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ και ο σκόρερ μήτρογλου. Ο Αβραάμ συμμετέχει στην φάση αλλά και «τραβάει» μαζί του τον Σαριέγκι που θα μπορούσε να μαρκάρει τον σκόρερ, αντί του Αβραάμ.



Στο δεύτερο ημίχρονο οφσάιτ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ, ουδέποτε σφυρίχτηκαν..



2010-11

2-1 (αντι για 1-3)

Αγκωνιές και κλωτσιές με το καλημέρα..





ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΧΕΡΙ..



Για το περίφημο «Κάλυπτα και γω τον Κατσουράνη» δεν υπάρχου πλέον λόγια...(εδω δεν υπάρχει κάν στο πλάνο, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ)




Στο 91 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΟΦΣΑΙΤ μετράει κανονικά


ο πάντελιτς  όχι μόνο έιναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΦΣΑΙΤ, αλλά παρεμποδίζει τον Τζόρβα στο οπτικό πεδίο και ακουμπάει και την μπάλα με το πόδι του.






2011-12

1-1
Ανύπαρκτα φάουλ υπέρ του στόλου






Φάουλ που δε δίνονται





Χαρισμένη δεύτερη κίτρινη στον τζιμπούρ,(αυτο το φαουλ δώθηκε κίτρινη)



αυτο ΟΜΩΣ ΟΧΙ...(!!!)


Οφσάιτ (στο 32) όπως του 2010-11, μπας και έρθει η ισοφάριση πρίν απο το ημίχρονο




2012-13

1-1

Αλλη μία μοναδική παράσταση βιασμού της αλήθειας και των ποδοσφαιρικών κανονισμών 

Ανύπαρκτες κίτρινες


2 μέτρα και 2 σταθμά


Άκυρα φαουλ - Χαρισμένες κίτρινες


Ανύπαρκτα φάουλ



Πέναλτυ γαργάρα.. (ενώ την επόμενη χρονιά μια  «αντίστοιχη» επαφή  απο επιθετικό φάουλ, βαφτίστηκε ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ)


ΟΧΙ ΠΕΝΑΛΤΥ


                                                                  ΠΕΝΑΛΤΥ




2013-14

0-3

(αναλυτικά εδώ http://sanogiaprobata.blogspot.gr/2014/03/0-3.html)

Φωτοβολίδες






Ποτήρια με αναψυκτικό σε κεφάλι προπονητή


ΟΦΣΑΙΤ ΣΥΝΕΧΩΣ (αναλόγως της φανέλας γιατί τον βαλντέζ τον αφήσανε ενώ τον Μπέργκ τον έκοβαν), ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ...








ΧΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ (δεύτερη κίτρινη)



0-3 ΣΕ ΜΙΣΟ-ΑΔΕΙΟ ΛΥΩΜΕΝΟ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΟ 0-1 ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΕΙΡΚΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΑΣΕ..


Εμείς τα λέγαμε απο πρίν, εσείς τα κάνατε πράξη..Έργα και ημέρες του Καλο(γερό)πουλου απο το ντέρμπυ στις 26-10-2014. Απο το να χάσει κάνα φούρνο και αυτός,ας τον βγάλει εξώφυλλο το ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ..ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ..

2014-15

1-0

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

1) Στο 09 10 δινει ΚΙΤΡΙΝΗ !!! στον καρελλη για καθυστερηση.
Καθυστέρηση στο ΕΝΑΤΟ ΛΕΠΤΟ (09) δεν έχει χρεωθεί ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
Εξάλλου γιατί να κάνει καθυστέρηση ο Καρέλλης? Κερδίζαμε? Μία απλή σύσταση ήταν αρκετή


2) Στο 16 δινει φαουλ στον τσορι εξω απο την περιοχη σε μαρκάρισμα του Λαγού.
Όπως φαίνεται ο Τσορι ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ και το τραβαει πεφτοντας.
Ο ΛΑΓΟΣ δεν σπρώχνει.


3) ΣΤΟ 17 00 ΦΑΟΥΛ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤς ΣΤΟ ΖΕΚΑ χωρίς κάρτα


4) Στο 23 00 φαουλ μαζουακου στον ΖΕΚΑ = Πλαγιο υπερ στόλου


5) Στο 23 40 διωχνει ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ο ΝΑΝΟ = ,φαουλ υπερ του στόλου


6) Στο 26 00 επέλαση μαζουακου, χανει την μπαλα, ο κόρακας γυρίζει πίσω την φάση και ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΦΑΟΥΛ!

8-1) Στο 28 11 φαουλ του ΜΠΟΥΙ ανυπαρκτο = ΚΙΤΡΙΝΗ στον ΝΑΝΟ  για διαμαρτυρια


8) Στο 29 η εκτελεση φαουλ, το ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΑΟΥΤ = ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΡΝΕΡ


9) Στο 32 42 φαουλ του μανιάτη ΣΤΟΝ ΠΡΑΝΙΤΣ (προσπαθεί να του κόψει το ποδόσφαιρο)  δεν δινεται ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ, ΟΥΤΕ ΚΙΤΡΙΝΗ


10) Στο 38 30 ΝΕΟ φαουλ στον ΠΡΑΝΙΤΣ = ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΙΝΤΕΛΦΕΛΝΤ


11) Το ημίχρονο λήγει με ένα λεπτό καθυστέρηση, αλλά ο κόρακας το σταματάει στο 56ο δευτερόλεπτο και ενώ στην επίθεση ήταν ο Παναθηναικός.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

12) ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΤ στο 49 ΣΤΟΝ ΠΡΑΝΙΤΣ


13) Στο 58, ΑΝΥΠAΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΖΕΚΑ στον αφελαι, θα κανει το 1-0
Ο αφελαι, γλυστράει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (2 φορές), πιάνει την μπάλα με το χερι (πιάνει και κάτι άλλο με το χέρι πέφτοντας) , τραβάει τον ΖΕΚΑ και μετά χάνει καθαρά την μπάλα




                            






14) Η διακοπή ξεκινάει στο 59 20 και τελειώνει στο 65΄λεπτό

15) Στο 70 τζαρτζαρισμα ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ στον μανιάτη,βαφτίζεται φάουλ


16) Στο 80 ο κάγκουρας με άλμα εις μήκος κερδίζει πέναλτυ. Ο κάγκουρας ανοίγει το κοντρόλ και η μπάλα φεύγει στο πλαι. Αυτός όμως δεν ακολουθεί την μπάλα αλλά πάει πάνω στον ΣΤΙΛ, που έχει μαζεψει τα χέρια.




ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥΝ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΡΕ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.




Ευτυχώς ο ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ στην εκπομπή του σκαι, ΕΙΔΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ, γιατί όλοι οι άλλοι νομίζαμε ότι είμαστε παλαβοί.

Το πέναλτυ εκτελείται μετά από διακοπή 2 λεπτών. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

17) Στο 91 26 δίνεται ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣ, όταν κοντρολάρει με το στήθος.
ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ είχε κοντρολάρει με το χέρι, η μπάλα θα πήγαινε μπροστά και όχι πλάγια. Η μπάλα φτάνει στον ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ που βγαίνει σε τετ α τετ με τον ρομπέρτο.



18) Στο 93 40 φαουλ του ΔΩΝΗ στον αφελαι δεν υπάρχει, αφού ο αφελάι ακουμπάει το χέρι του ΔΩΝΗ και βουτάει. Ο ΔΩΝΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ.


19) Στο 97 ο ρομπέρτο σε άστοχη έξοδο ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΑΛΑ και γκρεμίζει τον Καρέλλη ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΛΔ, (ποιός να δείξει ριπλέι και κοντινή λήψη τώρα,να βρεί κάνα μπελά)


20) Ο κόρακας σφυρίζει την λήξη στο 97. Υπολογίζουμε 6 λεπτά η διακοπή και 2 τα λεπτά του πέναλτυ και 3 οι αλλαγές, χωρίς τις 3 κίτρινες στις καθυστερήσεις είναι το λιγότερο 11 λεπτά, αλλά ως γνωστόν στα μαθηματικά οι γαύροι, υστερούν.


ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ..

υγ..ΠΑΛΙ ΓΕΜΑΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ?? 32.100 ΧΩΡΑΕΙ, ΠΗΓΑΝ ΔΛΔ 31.500??? ΣΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΕΣΤΕ??





2015-16

3-1

Η ισοφάριση προέρχεται απο καθαρό οφσαιτ.







Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΤ 

Α) ΑΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Η ΑΝ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ «ΠΑΙΞΕΙ» ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Η ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ «ΠΑΙΞΕΙ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ (να κινηθει προς αυτή δλδ).

Β) ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ «ΕΞΑΠΑΤΑ» Η «ΑΠΟΣΠΑ» ΕΝΑΝ ΑΝΤΊΠΑΛΟ .

ΑΚΡΙΒΩΣ με αυτή την διευκρίνηση το γκολ του Παοκ με τον Παναθηναικό ΠΑΡΟΤΙ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ..


Ακολουθώντας ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ το βιβλίο ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, θα δούμε οτι και το δεύτερο γκολ (2-1) σημειώνεται με παίχτη του οσφπ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ και δυστυχώς για αυτόν να κάνει κίνηση να αποφύγει την μπάλα καθώς αν τον έβρισκε, ΜΑΛΛΟΝ δεν θα μέτραγε..Πάντως το 2011 είχε μετρήσει κανονικά το γκολ-οφσαιτ του Τζιμπούρ.


Όπως φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ, μπάλα κατευθύνεται στον Ιντέγε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ. Αυτός μετακινεί το σώμα του ελαφρώς, γιατί αλλοιώς θα ακουμπήσει την μπάλα. Ο Στιλ είναι δίπλα σε απόσταση 1 μέτρου. Στην κρίση του διαιτητή (όπως λέει η αγγλική έκδοση) ΑΝ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ να επέμβει, λαμβάνοντας υπόψην οτι στο φαληρο ΣΠΑΝΙΑ ακυρώνονται τα οφσαιτ-γκολ των γηπεδούχων, όπως στο 1-1.

http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/32405/olubiakos-panathinaikos-3-1-hl/#.Vug51OKLQdU

Όπως ξαναβλέπουμε η φάση του 2-1 δεν είναι ξεκάθαρη. Σίγουρα δεν είναι ακριβώς η πρώτη περίπτωση, αλλά σίγουρα δεν είναι και η δεύτερη του παραδείγματος. Καθαρά στην κρίση (ποιου???) του διαιτητή..Εδώ γελάμε!!!



Συνεχίζουμε στις υπόλοιπες φάσεις..

Αμέσως μετά το γκολ, στο 11 ο Πρανιτς θα χρεωθεί με κίτρινη κάρτα για «χέρι».
Σωστή απόφαση καθώς το χέρι δεν είναι σε φυσιολογική θέση και το χρησιμοποιεί για να κόψει την πάσα-σέντρα. Είναι βέβαιο οτι αν ο Πράνιτς φόραγε κόκκινα, δεν θα το σφύριζαν καθώς ήταν η ΠΡΩΤΗ φάση που είχε εμπλακεί αμυντικά.


ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ όταν ο Πάρντο (63) με το χέρι έκοψε πάσα του Πράνιτς.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΟΥΛ.Πλάγιο δόθηκε. Υπέρ του Παναθηναικού..Πάλι καλά δλδ..Κίτρινη? Θα αστειεύεστε!!!


Στο 16 το φάουλ του Τσόρι στον Βιγιαφάνες ΔΕΝ θα συνοδευτεί με κίτρινη κάρτα.  Ο μέσος του τριφυλιού θα τραυματιστεί και θα αντικατασταθεί στο Β ημίχρονο.

Στο 28 ο Ταυλαρίδης χάνει μοναδική ευκαιρία. Θα τροφοδοτηθεί ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ από τον Ιντεγε, ο οποίος βρίσκει την μπάλα με το χέρι. Γιαυτό και η μπάλα ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, αλλά σκάει κάτω και φτάνει στον Ταυλαρίδη. Γιαυτό και οι παίχτες του Παναθηναικού σηκώνουν τα χέρια τους...Ίδια φάση με του Πάρντο ακριβώς από πάνω...ΠΕΝΑΛΤΥ? Θα αστειεύεστε βέβαια!!!


Ίδια φάση από ίδια απόσταση είχε δωθεί ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΤΑ του Παναθηναικού με τα Γιάννινα στον πρώτο γύρο στην Λεωφόρο . Και σωστά δόθηκε.


Στο 51, δεν χρειάζονται καν λόγια...Κίτρινη που θα έβγαινε ακόμα ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έγινε γαργάρα..Ευτυχώς είναι ανθεκτικές οι νέες φανέλες.


Στο 59 θα«πέσει» ο Πεφτούνης και θα κερδίσει φάουλ και κίτρινη από τον Μέστο. Όπως φαίνεται από τα καρέ ο πεφτούνης ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΡΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ, ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ..ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΝΩ Ο ΜΕΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝ..


Στην εκτέλεση του φάουλ (60) θα αλληλοσπρωχτούν Ταυλαρίδης και Μιλιβόγεβιτς. Ο Μιλιβόγεβιτς χτυπάει στο κεφάλι τον Ταυλαρίδη ο οποίος τον τραβάει από την φανέλα..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΤΑ, όχι για το καλό του παιχνιδιού αλλά επειδή ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΊΤΡΝΗ ΚΑΙ θα ΑΠΟΒΑΛΛΟΤΑΝ. Μαντέψτε ποιός..


Στο 72 ο Σαλίνο βουτάει για δεύτερη φορά αλλά πολύ πιο καθαρά , χωρίς όμως να τιμωρηθεί για «θέατρο». Φυσικά θα ήταν Η ΔΕΥΤΕΡΗ και για αυτόν..Η θα μπορούσε να πάρει δεύτερη κίτρινη επειδή ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΟΛΕΔΟ...Μπα...


Στο 77 ο Μποτία κυνηγάει τον Μπεργκ τον χτυπάει στο αριστερό πόδι, αλλά ουδείς συγκινείται για κάρτα.


'Αλλα φάουλ όπως αυτά δύο, δόθηκαν έτσι επειδή ...ο αντίπαλος έπεσε..


                          


ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ

1 γκολ ορισμός οφσαιτ (1-1)

Άλλο γκολ οριακό και καθαρά στην κρίση του διαιτητή (του ποιού??)

1 κίτρινη χαρισμένη στον Μποτία σε κλωτσιά στον Μπεργκ

1 κίτρινη (δεύτερη) στον Μιλιβόγεβιτς για αγκωνιά στον Ταυλαρίδη

1 κίτρινη (πρώτη) στον Ταυλαρίδη για τράβηγμα φανέλας στον Μιλιβόγεβιτς

1 κίτρινη (δεύτερη) στον Σαλίνο για «θέατρο»

1 κίτρινη «δώρο» στον Μέστο, έτσι γιατί πάει για όσκαρ Α αντρικού ο Πεφτούνης..

AΡΑ..ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?

Αν ο Παναθηναικος είχε τέτοιες διαιτησίες εντός έδρας, τότε θα είχε φτιάξει παράδοση με αήττητα σερί και νίκες με σκορ 3-0 και άνω..

Σχόλια

  1. Προς τον ανώνυμο από πάνω. Ακόμα στο λαιμό σου κάθεται το 0-3; Δε βοήθησε η σόδα έτσι; Όταν σας τρίβουν στη μούρη τα αίσχη σας με βίντεο και απευθείας αντιπαραβολή με τους κανονισμούς δεν είναι και τόσο ωραία ε; Πες μου πονάει η αλήθεια; Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν είστε ευχαριστημένοι με την ομάδα σας, εδώ πέρισυ στον τελικό κυπέλου σηκωθήκατε και φύγατε. Αφού τις ξέρετε τις βρωμιές σας κι εσείς οι ίδιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e esy mpastardi. akou prosektika.pes oti stis edine tis nikes.kai na stis edine egw kserw na paizw MPALA.DEN GAMIEMAI ME THN '' aintxofen'' gamaw thn giouve kai thn atletiko palio mounopano..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που ποναει δεν ειναι η τριαρα. Ειναι που ξερεις πως με 50-50 διαιτησια, εισαι το πουτανακι μου.

      Διαγραφή
    2. αν οντως επαιζες μπαλα, δεν θα υπηρχαν ολες αυτες οι φασεις.Θα ειχα χασει πεντακαθαρα και δεν θα υπηρχε αυτο το αρθρο. ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ 50-50 ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΑΙ ΜΑΛΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.

      Ανπαλι δεν ισχυουν αυτα και εχεις την καλυτεροτερη ομαδα με μπαλαρα, τοτε το στηνεις αφου χαριζεις οπου θες τριποντα για να σωθουν τα παραρτηματα η να βγουν ευρωπη (βλεπε λαρισα-λεβαδειακος-τριπολη-ατρομητοι-γιαννινα κλπ κλπ).

      Αποφασισε τι ισχυει απο τα 2.

      Διαγραφή
  3. Εσυ τι μιλας ρε πορνης γιε?
    Η μητερα σου γαμηθηκε απο ολοκληρο αμερικανικο στολο κ ξεπεταχτηκες εσυ μπασταρδο της τρουμπας το γνωριζες αυτο?
    Αν οχι χαιρομαι που η σελιδα αυτη σε βοηθησε να μαθεις οτι εισαι ΑΠΟΓΟΝΟΣ του 6ου ΣΤΟΛΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ισοφαριση στη σεζον 12-13 εχει προελθει απο καθαρο επιθετικο φαουλ. Με τοσα που εχουν γινει εκει μεσα, λογικο να σου ξεφυγει και κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου