Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Άχου - Γιάχου (κακός μαθητής μετεξεταστέος)

Τι να πρωτοπεί κανείς!!!!

Μετά το 50-50 (και καλά) για τους γαύρους στο λιμάνι, είχαμε άλλο ένα σόου στα Γιάννινα.

Αν στην τρούμπα,  2 καραμπινάτα τετ α τετ κόπηκαν ως οφσάιτ, ενα επιθετικό φάουλ βαφτίστηκε πέναλτυ, μια κόκκινη χαρίστηκε και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έδινε κάθε φάση ανάποδα μέχρι να πατήσουν περιοχή, τότε στα Γιάννινα μας ευνόησε κιόλας..

 ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ..






Στο 23 φάουλ του 30φυλλόπουλου.. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ καθώς τα χέρια του 30φυλλόπουλου ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. (στην τριτη απο τις 4 φωτο φαίνονται ξεκάθαρα τα χέρια που δεν ακουμπάνε ΚΑΘΟΛΟΥ τον επιθετικό) Στα πόδια δεν υπάρχει καμμία επαφή. Απ αυτό το φάουλ ο 30φυλλό θα ΔΕΧΤΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.



ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΟΥΛ (στο 24) 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΦΣΑΙΤ..
ΜΠΑ...ουτε που το δινει, μάλιστα ο Καπίνο εξουδετερώνει και σούτ στο τέλος της φάσης..



Ο ΣΙΝΤΕΛΦΕΛΝΤ (στο 32) μαρκάρει έναν μεσο ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. Δεν υπάρχει τράβηγμα δεν υπάρχει επαφή με τα πόδια.. ΦΑΟΥΛ



στο 38, ο ΛΑΓΟΣ ΜΕ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ να τρακάρουν μεταξύ τους.. Ο ΜΑΓΚΝΕΤΟ-ΓΙΑΧΟΣ καταλαβαίνει την τηλεπαθητική δραστηριότητα και τιμωρεί τον ΛΑΓΟ με ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ...ο οποίος δεν φαίνεται στην φωτογραφία (λόγω τηλεπάθειας)




 Αφου λοιπόν ο ΑΤΖΑΓΚΟΥΝκάνει το 0-1 και προκοπή δεν βλέπουν στα Γιάννινα, μπαίνουν τα μεγάλα μέσα..Στο δεύτερο ημίχρονο ενα ρεσιτάλ παραπλήσιο του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ..


ΣΤΟ 59 Ο ΑΜΠΕΙΝΤ μαρκάρει άλλο ενα ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ..Το αεροπλανάκι ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ, ενω ο ΑΜΠΕΙΝΤ μαρκάρει (δεν ακουμπάει) το αριστερό


ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ..Απλό φάουλ (πάλι καλά , στην τρούμπα ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ)
αλλά κίτρινη κάρτα...ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ..Ο ΛΑΓΟΣ τραυματίζεται και θα μείνει σχεδόν 2 βδομάδες εκτός


το 0-1 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, οπότε πφφφφφφφφφ, δύσκολα τα πράγματα..
ΑΦΗΝΟΥΜε ΚΑΝΑ ΟΦΣΑΙΤ ΣΤΟ 91 ΜΠΑΣ ΚΑΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ..




ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..Ε, ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 93 ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΦΣΑΙΤ..
AΛΛΑ τζιφος..ούτε τώρα...



κριμα για την προσπάθεια...

ενω μια ημέρα νωρίτερα στην τρούμπα χαρές και πανηγύρια.. ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΕΒΑΙΑ..

ΤΟ 1-0 ΑΠΟ ΓΚΟΛ-ΟΦΣΑΙΤ...


ΚΑΙ ΤΟ 2-0 ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ

Ο Καμπελ έχει πετάξει την μπάλα, ο αμυντικός κάνει προβολή μακρυά απο τον Κάμπελ, αμέσως μετά μαζεύει το πόδι, ενώ ο Κάμπελ είναι ένα βήμα πίσω απο τον άλλο αμυντικό Ντιογκο και προφανώς είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει παράβαση-πέναλτυ. ΕΞάλλου το χέρι του αμυντικού ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ώστε να σπρώξει τον κάμπελ αλλά προς τα κάτω..




 


πολύ καλύτερος εδώ ο κόρακας , που το 0-0 το έκανε 2-0, ενώ στα Γιάννινα ο Αχου-Γιαχου παιδευόταν 90 λεπτά και τελικά το 0-1 παρέμεινε..Λογικά με ταχύρυθμη εκπαίδευση θα επιτευχθούν και τα επιθυμητά αποτελέσματα..



Σχόλια