Με ένα απλό google search...

Φτιάξε ομάδα να κερδίζεις ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ  ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

Τόσα χρόνια ακούμε το ανάποδο..
ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, λες και η διαιτησία είναι αθλητικός σύλλογος η ποδοσφαιρική ομάδα. Και σήμερα σφαγή.

ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ..



ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΟΦΣΑΙΤ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΦΑΟΥΛ. 5 ΟΦΣΑΙΤ.. 5 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ.







ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΟΥΛ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ



 ΧΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ



ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΠΕΝΑΛΤΥ (που λέει και ο βαρούχας που πλέον τον συμπαθείτε όλοι οι γαύροι), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΝΕΤΕ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΜΕ 3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (πανευρωπιακό ρεκόρ εννοείται) .ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ..



ΥΓ..90 ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ.. ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ? ΣΤΟΥΣ 100?? ΣΤΟΥΣ 350???

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΣΕ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΟΦΣΑΙΤ Η ΧΕΡΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ?

ΠΕΡΙΜΕΝΩ αύριο εξώφυλλο για σφαγή απο τον ΣΠΑΘΑ και πως παίζουν οι δανεικοί και τα παρατήματα.ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΓΑΥΡΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ «ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΡΩΞΕΙ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ» Η ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ «ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΜΑΣ ΣΦΑΖΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ»

Yγ2..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ


υγ 3 ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ..ΜΑΝΤΕΨΤΕ..








ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ..
ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ



ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΔΛΔ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΑΜΠΟΥΡΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ??

Η ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ??

ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΑΜΠΟΥΡΙ» ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΤΕ ΜΕ ΟΦΣΑΙΤ ΠΕΝΤΕ (5) ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, ΤΑ 2 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΕΤ Α ΤΕΤ???


μπόνους..



Σχόλια

  1. Μου αρέσει που απευθύνεσαι στους αρουραίους περιμένοντας να μπουν και να πουν το αυτονόητο.
    "Είμαστε τρύπιοι και είμαστε υπερήφανοι για αυτό"
    Ρε φίλε,πιστεύω πως είσαι μεγαλύτερος από μένα,δεν νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει ότι οι τύποι έχουν μεταλλαχθεί σε άλλη φυλή από τις άλλες.Δεν είναι αυτό που τους κατηγορούσαμε,δηλαδή τύποι που "προτιμούν να κερδίζουν πούστικα παρά να χάνουν δίκαια".Πλέον φτάσαν στο "προτιμώ να κερδίζω όσο πιο πούστικα γίνεται,γιατί αν κερδίσω τίμια με χαλάει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προβλημα δεν ειναι οι αρουραιοι αλλα οι Παναθηναικοι που πεφτουν στην λουπα της προπαγανδας των γαυρων. Οι αρουραιοι ειναι σιχαματα και το ξερουν, μεχρι και δημαρχο εβγαλαν τον φαταουλ για να προστατεψουν τη μαφια τους

      Διαγραφή
    2. Mωρή Νικολέτα, κόμμα φτιάξατε, το Παναθηναϊκό Κίνημα και κατεβήκατε στις εκλογές. Αυτό δεν το ξέρεις κοπέλα μου; Όλοι οι σύνδεσμοι της Μπύρας 13 γεμίσανε με πανιά ''ψήφο στο ΠΑΝ.ΚΙ.''. Δεν τα είδες μωρή Νικολέτα και μιλάς για δήμαρχο Πειραιά;

      Διαγραφή
  2. Έκανε 3 λάθη και αμέσως να μιλήσετε για στημένα, λες και ο βάζελος δεν έχει ευνουθή ποτέ από την διαιτησία!! ΚΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!! 1 και ακόμα σας κέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε γαβράκο, ούτε τον εαυτό σου δεν πείθεις - μόκο και στην τρύπα σου αρουραίε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Στην τρυπα σου βρισκεται ακομα το καβλι του Αυλωνιτη. Μην αναφερεσαι λοιπον και πολυ σε αυτες. Στο λαγουμι σου τωρα για να σου δωσει ο Αφραγκουζος διπλη μεριδα βιολογικου σανου μολις ειναι ετοιμο.

      Διαγραφή
  5. Λαγουδάκο Πρασινοτόμαρε, τα οφσάιντ του Αστέρα χθες δεν θα κατέληγαν σε φάσεις, ακριβώς όπως το σημερινό του Ναπολεόνι. Εφόσον κράζεις για τα χθεσινά της Τρίπολης, γι'αυτό εδώ τι θα μας πεις;

    http://s27.postimg.org/gqz8pgco3/6543.jpg

    Αν τα πρωτοσέλιδα των ''Σπορ του Βορρά'' είναι αξιόπιστα όταν κράζουν τον Σπάθα, συμφωνείς και με αυτό εδώ, το παλιότερο;

    http://news247.gr/newspapers/Sport/spor_tou_vorra/article134042.ece/BINARY/w940/156670_b.jpg

    Kαι δεν είδα να σχολιάζεις τις αποκαλύψεις για το Γιαννάκη Αλαφούζο, που το 1994 πήγαινε στο ΣΕΦ να δει τον Θρύλο να παίρνει το πρωτάθλημα, στον πέμπτο τελικό με τον ΠΑΟΚ που βγήκανε οι άλλοι δίχως κάλτσες. Αυτά τα είδες προβατάκι;

    http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/10/photos_28.html

    Είσαι πραγματικά για γέλια, που τολμάς να μιλάς και για σανό, ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλακάκο σκατογαυρε λοβοτομημένε,στη φάση του Ναπολεόνι έχει ήδη σουτάρει η μπάλα πάει στα περιστέρια και μετά θυμάται ο επόπτης να σηκωσει σημαία.Αλλά είπαμε σα βρίζει όλη η Ελλάδα και αντί να πείτε ένα συγνώμη για τα μάτια του κόσμου πάτε να βγείτε από πάνω.Είστε απίστευτη φάρα τελικά.Χωρίς ίχνος τσίπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί στις φάσεις του Αστέρα πού πήγε η μπάλα ρε μπούλη; Έβαλε γκολ και του το ακυρώσανε;

      Διαγραφή
  7. Κουπεπέ, σε όλα τα οφσάιντ του Αστέρα η μπάλα είναι στα περιστέρια. Ρε πρασινοτρέχα παρ'τα @@ μου, έχεις για σήμα την προβατοτροφή και μιλάς για πρόβατα ρε πρόβατο; Άρχισε τα μπαναρίσματα, τρέχα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ψάξε από δω ψάξε από κει, μπορεί στο τέλος να γίνεις το κουμάντο στο site σου. Α χα χα χα!!! Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε ρε σουργελοκαμμένοι καγκελοβαφιάδες. Α χα χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα αδερφέ ασέ που το κυκλάκι του παίχτη του αστέρα είναι πίσω από τον αμυντικό! Αρα καρα-οφσαιντ!

      Πιθηκος7

      Διαγραφή
    2. Ρε απογονε τσακωμένος με την αλήθεια είσαι η έχεις 13 βαθμούς μυωπία??

      ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ, ΤΙΣ ΕΚΟΨΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ Η ΜΠΑΛΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΜΠΑΛΑ..ΑΝ εχεις μια φωτο απο αυτο που λες, μπορεις να την παραθεσεις

      ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ναπολεονι φευγει μια χαρα σουταρει αλλα εκτος γηπεδου..
      ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΑΝ ΩΣ ΟΦΣΑΙΤ..

      ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ???

      5 ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΦΣΑΙΤ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΟ 0-0, ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΒΟΛΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΟΦΣΑΙΤ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ Ο ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ?? ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 2-0?

      ΣΤ γραφουν ολοι και σε κραζουν, αλλα εσυ εκει..

      ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ..
      ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΤΕ ΟΛΟΙ...ΜΙΑ ΦΑΣΗ.

      ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΦΑΟΥΛ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΡΑ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ, 5 ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΦΣΑΙΤ, ΜΙΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ?

      υγ..την απαντηση την δεχομαστε και στην πατρικη σου γλωσσα (αμερικανικα)

      Διαγραφή
    3. Και πού να δεις το άλλο. Πέρυσι ήταν να χάσει ο γαύρος με πολλά γκολ από μια άγνωστη ομάδα της επαρχίας που δεν έχει ιδρυθεί ακόμη. Αλλά τελικά η ομάδα δεν ιδρύθηκε και το παιχνίδι δεν έγινε και δεν βγήκανε οι φάσεις που θα μπαίνανε τα γκολ. Φεύγω πρασινοκεφτέ. Νιώσε αφεντικό.

      Διαγραφή
    4. Βάι βάι βάι...
      http://news247.gr/newspapers/Sport/spor_tou_vorra/article134042.ece/BINARY/w940/156670_b.jpg

      Διαγραφή
  8. Μαλακομπούκομα γαυράκο στα 5 offside τα 2 πρόλαβαν και σούταραν.Στα άλλα ούτε που κατάλαβαν τι έγινε.Απλά άκουσαν σφύριγμα και σταμάτησαν.Όσο για το πόσο ελπίδα δεν έχετε σαν άνθρωποι φαίνεται ότι δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου και τις πουστιες σου.Δε σηζητάω για το ότι καθεστε και γράφετε σε site αντίπαλης ομάδας.Αυτό ξεπερνάει τα όρια της υπερτατης μαλάκινσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού έχετε πλάκα ρε χαρά του κωλομπαρά, τι να κάνω να μην πω; Λοιπόν άκου μπετόν αρμέ. Τα οφσάιντ του Αστέρα δεν ήταν 5. Ήταν 115 και ο Αστέρας έβαλε και 3 γκολ που ακυρώθηκαν άδικα αλλά δεν τα είδες γιατί είχες πάει για μια παχιά. Όλα αυτός ο χοντρός τα φταίει που κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο και αν δεν μπει φυλακή δεν πρόκειται να δει καλό αυτός ο τόπος. Αλλά πού θα πάει; Θα ξυπνήσουν οι ΕΛ και θα πάρουν στο φαλάγγι όλες τις υποχθόνιες σκοτεινές δυνάμεις του κακού και άρα μαζί και τον χοντρό. Μέχρι τότε συντονιστείτε στους δέκτες σας, τσαούσες. Και να διαβάζετε τον πρασινολεβγέ, να σας ανοίγει τα μάτια. Αχαχαχα! Θεές είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε χρειάζεται κανένα site να με κάνει να δω τα αυτονόητα βλάκα γαυρε.Εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου.Αφού θεωρείς νορμάλ τη σκέψη να έχεις πάρει 16 πρωταθλήματα στα τελευταία 18 χρόνια και να αισθάνεσαι και αδικημένος από το σύμπαν που κάνει τα πάντα για να σε σταματήσει τότε πάρε το δονητάκο σου και βάλτον εκεί που ξέρεις και κοιμήσου.Δεν έχεις καμία ελπίδα.Μήπως ψηφισες και Fataul Haque κιόλας για το καλό του Περαία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε ατσίδα! Εκεί που αφήνεις την καζούρα και πας να μιλήσεις με επιχειρήματα είσαι πραγματικά ακαταμάχητος! Όντως είναι πολύ παράξενο να παίρνει τα πρωταθλήματα αυτός που επενδύει αντί να τα παίρνουν αυτοί που είναι στα δικαστήρια με τη Μιχαλού για χρέη. Είναι ανεξήγητο το πώς παίρνει τα πρωταθλήματα αυτός που ξοδεύει αντί να τα παίρνουν οι λαθρέμποροι και οι ζήτουλες. Έχεις δίκιο, τι να λέμε τώρα. Άντε, φεύγω ρε σπίθα, γιατί όντως είναι αγένεια να μπαίνω εδώ μέσα. Σ' αφήνω να συνεχίζεις να βλέπεις τα αυτονόητα.

      Διαγραφή
    2. Θα είσουν καβάλα στο άλογο έξυπνε επενδυτή αν ειχες αφήσει αυτά που έπρεπε να τα πάρει άλλος και δε θα σου έλεγε κανένας τίποτα.Δε συζητάμε για το σκεπτικό σου για το όποιος έχει δώσει τα περισσότερα πρέπει να πέρνει το πρωτάθλημα από τον Αυγουστο.Η ποδοσφαιρική σου παιδεία με αυτό που είπες φτάνει σε επίπεδα ηλιθιότητας.Αυτό δεν υπάρχει πουθενά.

      Διαγραφή
    3. Συν το ότι αν λες λαθρέμπορα τον Αλαφούζο μάλλον πιστεύεις ότι ο Κόκκαλη και ο Μαρινάκης είναι του κατηχιτικού.

      Διαγραφή
  11. προβατακι του αλασκουζω ακομα βελαζεις
    2 πεναλτι δε δοθηκαν στην Ολυμπιακαρα στην τριπολη

    ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΥΛΩΝΙΤΗ ΚΑΥΛΩΝΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποσο πόνεσε το 3ψωλο πέρισυ όμως.Πόσο μα πόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου