Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Για ΠΙΣΤΟΥΣ και...ΑΠΙΣΤΟΥΣ

Οι περισσότεροι Παναθηναικοί , οι ειδικοί που βλέπουν μπροστά είχαν ήδη αποφανθεί και αποφασίσει από το καλοκαίρι..Η ομάδα χάλια,τι μεταγραφές είναι αυτές,ο σπαγκοραμμένος δεν βάζει λεφτά κλπ κλπ..

Και η συνέχεια επι του γηπέδου..Κρα κρα απο τον πρώτο αγώνα , κρα κρα και απο τον δεύτερο..Τι μπαλα παίζουμε, και πως είναι έτσι η ομάδα και τι παρτάλι ο Μπούρμπος και τι παλτό ο Μπούι.. Μετά τον αποκλεισμό στην ευρώπη (που αγωνιστήκαμε με 1 χρόνο αποχή και ομάδα με τα 6/11 απο την ακαδημία) άρχισαν τα πυρά στους γνωστούς ένοχους.

Κρα κρα βλακα Αναστασίου, τι 11αδα κατεβάζεις, κρα κρα άμπαλε και επικίνδυνε γράφατε οι περισσότεροι ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ 4-3 ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 2-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑς, κρα κρα που δεν βαζεις τον κλωναρίδη, κρα κρα που ξεκινάει ο Πέτριτς. Μετά τον Αναστασίου,αρχίσατε τους παίχτες..Ειρωνεία και χλεύη για τον Μπούρμπο, ειρωνεία για τον περιπατητή Πράνιτς, κρα-κρα στον παλάιμαχο Πέτριτς, ταγάρι ο Ατζαγκούν κλπ κλπ..



Όσοι λέγαμε υπομονή και πέρυσι έτσι ξεκινήσαμε θα δείτε σε λίγο, ήμασταν οι γραφικοί..Ήμασταν οι αιρετικοί ίσως και λίγο τσάτσοι που βλέπουμε και δεν φωνάζουμε. Εμείς γράφαμε για παράγκα και διαιτησία και ότι η ομάδα μπορεί, αλλά ο αντίλογος ήταν ..ΕΛΑ ΜΩΡΕ ντάξει παίξε μπαλα και μετά μίλα, ναι μας σφάζουν αλλα δεν παίζουμε και μεις, τι 4-4-2 είναι αυτό και γιατί ο Ατζαγκούν παίζει δεξιά και όχι κέντρο..Εσείς οι προπονηταράδες του καναπέ κυρίως, που δυστυχώς η ΡΕΑΛ διάλεξε τον Αντσελότι και η Τσελσυ τον Μουρίνιο και ΟΧΙ ΕΣΑΣ, είχατε έτοιμο το πόρισμα.
ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ, παλτά οι περισσότεροι κλπ κλπ , άντε να φύγει ο Αναστασίου και άλλα τέτοια γραφικά.

Είχατε φάει και το παραμύθι του πρωταθλήματος και σας πείραζε οτι γκέλαρε ο γαύρος και εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε κεφάλι..Σας διέφυγε βέβαια οτι το 2011-12 που πήραμε κεφάλι σε 3 αγώνες μας το εξανέμισε ο γαύρος,μας έβαζε να παίζουμε σε πάγο, μας δίεκοψε εναν αγώνα για φωτοβολίδα στο 82 (μηδενισμός, -3 και -2 απο την επόμενη σεζόν ΕΝΩ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΟΠΤΗ, ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ -2 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ, αλλά μάλλον δεν σας ενόχλησε αυτό).

Ξεχάσατε οτι η ομαδαρα του 09-10, ΕΜΕΙΝΕ ΙΔΙΑ ΤΟ 10-11 ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ αλλά το 1-3, έγινε 2-1 με γκολ, οφσάιτ..Νομίζατε οτι αμα περνάγαμε με 1 πόντο μπροστά ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.

Ίσως να αναθεωρήσατε χτές, όταν καταλάβατε εκ νέου ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΟΡΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΙΓΚΑ, ΟΡΙΖΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΟΥ,ΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..


ΑΛΛΑ ΟΧΙ, αν ο Αναστασίου ήταν σοβαρός ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ..ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ..ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΕ ΓΙΑ 7 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ..

ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ άρχισε άλλο τροπάριο..Τι σουρουκλεμέδες πήραμε, τον γερο-Ταυλαρίδη και το αιώνιο ταλέντο τον Νίνη..ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΗΡΕ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ με τον Νομπόα το θωρηκτό και τον πορτογάλο στην άμυνα..

Την κατάληξη την είδατε...4 ΠΕΡΥΣΙ ΕΦΑΓΑΝ 4 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ 2 ΦΕΤΟΣ ΕΠΑΝΩ, ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ Ο ΜΠΕΡΓΚ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.. Και είμαστε στο +8 απο την μπουγάτσα μετά απο 26 αγώνες.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ..ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ..Η ΤΡΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΑΝ ΘΕΣΗ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ. ΣΤΟ ΑΛΛΟ που αγωνιζόμαστε σήμερα το κατακτήσαμε..


Σήμερα τσακίσαμε τον διεκδικητή ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ,ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ 4ΑΡΑ απλά και όμορφα..Δεν ξέρω αν σας αξίζει να πανηγυρίζετε νίκες και τίτλους όταν ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Βέβαια σίγουρα την είπατε στους διπλανούς γαύρους σας μετά το 2-1, σίγουρα θα κοροιδέψατε κανέναν μπουγατσομάχο μετά το σημερινό..Όταν βέβαια εκείνοι σας την έλεγαν ΜΕΤΑ ΤΟ 1-0 στο καραισκάκη οι περισσότεροι ΛΕΓΑΤΕ, ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ..Αυτή την καραμέλα έχετε μάθει..Άμα δεν κάνουμε 25 ευκαιρίες γιατί να νικήσουμε? ΚΑΙ ΤΙ ΠΕιΡΑΖΕΙ που το γκολ μπήκε απο αναποδο φαουλ??? Αυτά συμβαίνουν..ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ..

ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ..ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ.. ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ Η ΤΡΟΥΜΠΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΡΙΞ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ..ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΝ Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ..

Η ομάδα έχει δικαίωμα στην γκέλα,ολες οι ομάδες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ πλην της ΤΡΟΥΜΠΑΣ..ΑΥΤΗ είναι η παραφωνία,όχι εμείς..ΚΑΙ ΑΝ Η ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΣΕΡΝΕΤΑΙ αναλαμβάνει η διοίκηση της, η επο, η λίγδα και ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ..Εσείς ασχοληθείτε με το 4-3-3 και το δεξί μπακ που δεν έχουμε, γιατί αν είχαμε τον Ντάνι ΆΛβεζ θα ήμασταν πρωταθλητές ε???

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΤΟ λέμε και το γράφουμε συνέχεια. ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ κόψτε την ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ..ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΕΝΤΑΞΕΙ είστε προπονηταράδες και αδικείστε,αλλά ελάτε στο γήπεδο..ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΛΕΩΦΟΡΟ??? ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ..ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ 4.000 ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ 10.000


ΔΕΝ πειράζει..Οι 4000 σημερινοί κάνουν για πολλούς ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
Η φετινή ομάδα με αυτό το υλικό και με αυτή την διοίκηση και αυτόν τον προπονητή ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ..ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ..

ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ 0-3 ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΛΑ 20ΦΕΥΓΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΒΑΘΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΔΛΔ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ..

ΑΥΤΑ τα ολίγα..Και όσοι χαλαστηκατε, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και διαβάστε τι λέγατε και γράφατε τον οκτώβρη, τον νοέμβρη (ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΡΓΚ) τον γενάρη.

Σχόλια