Εμείς τι φταίμε που σε κάθε τάιμ-άουτ ακούμε τα δικά σας βρισίδια;

Το σήριαλ του μπαογκ έλαβε τέλος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο μπαογκ προσέγγισε 4 «καυτά» ονόματα για τον πάγκο του. Και οι τέσσερις είναι προσωπικότητες που έχουν κερδίσει το Champions League στον χώρο εργασίας τους (Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου).


Οι ιδιαίτερες όμως απαιτήσεις που προέβαλε η ομάδα του μπαογκ κατέστησαν ανέφικτη την συμφωνία με κάποιο από τα τέσσερα μεγάλα ονόματα. Κανένας από τους Μπραντ Πιτ, Σον Πεν, Ντάνιελ ΝτέιΛουις, Τζεφ Μπρίτζες δεν θα κοσμήσουν με την παρουσία τους τον ασπρόμαυρο πάγκο.

Οι απαιτήσεις του μπαουγκ προέβλεπαν τραυματισμό από χαρτοπετσέτα ή από πατατάκια ή τέλος από ανοιγμένο ηλιόσπορο, κάτι ούτε αυτά τα «ιερά τέρατα» της υποκριτικής δεν ήταν δυνατό να καταφέρουν να ερμηνεύσουν. Προτάθηκε ακόμα και η λύση του κασκαντέρ, σε περίπτωση που εκτοξευόταν από τις εξέδρες της Λεωφόρου άδειο, πλαστικό ποτήρι ή χάρτινο σακουλάκι με φυστίκια αράπικα αλλά το συνολικό κόστος ξέφευγε από τα όρια του μπάτζετ.

Έτσι, κατέληξε στην λύση του Στανόγεβιτς με την κρυφή ελπίδα όλων να ξεπεράσει σε ερμηνεία τον προκάτοχό του, στην συγκλονιστική παράσταση που έδωσε στην Λεωφόρο το βράδυ της 17ης Μαΐου.

Σχόλια