Κάτι αδιάφορα βράδια ...

Αλλαγή σκυτάλης στην παράγκα.

Προς στιγμήν έχουμε 2 χαλίφηδες που τσακώνονται. Τον γαύρο του βορρά και τον γαύρο του νότου. Ο πρώτος δυσκολευτηκε οσο και ο Παναθηναικός με την Λιβαδια, να λυγισει το μεγαθηριο της Κερκυρας. Ας δουμε τις 2 κομβικες φασεις. Θα συγκρινουμε το πεντακαθαρο πεναλτυ της Κερκυρας με το «μουφα» πεναλτυ που ζηταει ο Παναθηναικος...

ΓΑΥΡΟΣ ΒΟΡΡΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 3-1




ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!!

Στο 45+1 η Κερκυρα κερδιζει πεναλτυ. Η παράβαση ειναι πεντακάθαρη για τον καθηγητή διαιτησίας επειδή υπάρχει επαφή στον ώμο. ΑΠΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ?



Η κάρτα? Γιατί είναι κίτρινη ΟΤΑΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ, ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ, ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ? 

Επέμνη φάση το 2-1 του μπαογκ.Εδω το ΔΙΠΛΟ ΟΦΣΑΙΤ τιυ Πριγιοβις βγαζει ματια, ομως η εκυιμηση ειναι...ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ!!! Ουτε την πρωτη φορα που Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΟΥΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ!!!



ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ 1-1 ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΕΓΙΝΕ 2-1 ΜΕ 11 ΠΑΙΧΤΕΣ!!!


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Λιβαδια 0-0

ΣΤην Λεωφόρο ενας κακος Παναθηναικος ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ τη νικη. Ομως ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 89 ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.


Στο 89 απο θεση οφσαιτ (οπως ο Πριγιοβιτς στο 2-1) ο Λουτσιανο κερδιζει την μπαλα αλλα πεφτει μετα απο επαφη με το χερι στον ωμο του αμυντικου. Ομως εδω ο προφεσορας ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ, ενω η φαση ειναι ιδια με το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πενατυ για αυτον της Κερκυρας στον αγωνα με τον μπαογκ.


2 ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ, ΜΕ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Σχόλια