Κρίμα...

Μπουγατσο-απόψεις μετά από 2 μπουκάλια Μαλαματίνας

Αρθρο μνημειο του Ντολκα ο οποιος προσπαθει να τα βαλει ΟΛΑ στο μπλεντερ και να μας πεισει για τον αδικημενο μπαογκ, το συνδρομο της αθηνας και το φετινο πρωταθλημα.


Να τα παρουμε ενα-ενα.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.Οχι για το αθηναικο συνδρομο, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΕΛΑ. Κατι που εσεις οι ιδιοι το παραδεχεστε. ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ? ΑΛΛΟΙ?


ΟΤαν εχεις το καλυτερο ροστερ της ιστοριας σου οπως λετε και εχεις 2 ισοπαλιες 0-0 μολις φευγεις απο τα Τεμπη (η μια με παιχτη παραπανω για 60 λεπτα), μια νικη με χαρισμενη κοκκινη και γκολ οφσαιτ και εναν αποκλεισμο απο μια σουηδικη ομαδα που πριν 10 χρονια επαιζε στην Δ εθνικη ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΕΛΑ.  Και δεν θα αποκτησεις ΠΟΤΕ λογω νοοτροπιας.

 


ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ..ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ? ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ?



ΑΛηθεια εκαναν ΤΑ ΙΔΙΑ Παναθηναικος και γαυρος επι 40 χρονια? Γιατι δεν μας τα λες αναλυτικα, η μηπως εχεις ζαλιστει απο τις μαλαματινες και τον ηλιο?

1979-80, 1980-81,1981-82, 1982-83, 1986-87 Πρωταθλητης Γαυρος (επι παραγκα Βαρδινογιαννη)
1984-85, 1987-88 Πρωταθλητες Μπαογκ και Λαρισα (επι παραγκα Βαρδινογιαννη)
1988-89, 1991-92, 1992-93,1993-94 Πρωταθλητρια Αεκ (επι παραγκα Βαρδινογιαννη).


Δλδ στα 17 χρονια πρασινης παραγκας, ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 11 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..ΟΧΙ ΕΝΑ Η ΔΥΟ..11 ΡΕ ΝΤΟΛΚΑ ΠΗΡΑΝΕ 11...ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ? 6. Δλδ οι αλλοι πηραν τα διπλασια απο αυτον..ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΡΑΓΚΑ.

Που εκεινα τα χρονια ο Παναθηναικος εφτασε 4αδα του 85 στον πρωαθλητριων, 8αδα το 88 στο Ουεφα, ομιλους το 1991 που τοτε ειχαν τις 8 καλυτερες ομαδες (δλδ 8αδα) του Τσαμπιονς Λιγκ και 4αδα το 96 στο Τσαμπιονς Λιγκ. Τα θυμασαι αυτα, η τα ξεχασες?

ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ 1996-2017 ΠΟΥ ΕΧΕΙ 19 ΤΟ ΤΡΥΛΟ ΚΑΙ 2 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Εκει θα μεινεις με την Εστερσουντ και τους αποκλεισμους και θα θυμασαι ενα γκολ του Βρυζα καποτε πριν 20 χρονια.

Μετα πιανεις την φετινη διαιτησια ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ. ΦΥΣΙΚΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝ ΣΦΥΡΑΓΕ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΘΑ ΕΙΧΕΣ 0 ΠΟΝΤΟΥΣ. ΚΑΙ τους δικους σου ποντους Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ? ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ??? Ο ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΑΥΤΗ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ (ΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ)


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ? ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΝΤΟΛΚΑ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ? ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΤΗΜΑ ΕΣΥ? ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. AΝ AYTO EINAI ΚΙΤΡΙΝΗ, Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΛΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΟΛ-ΟΦΣΑΙΤ ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ?


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ? ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ? ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ?


ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ, (ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΩΜΟ) ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?


Σου φαινεται ωραια η διαιτησια φετος δλδ, μπουγατσομαχε?

ΥΓ. Το πρωταθλημα του Παπριτσα το θυμασαι? Η μονο απο βιντεακια στου youtube? Αν το θυμασαι για πες μας τις 2-3 τεευταιες αγωνιστικες τι αποτελεσματα εγιναν για να το σηκωσετε..Τα θυμασαι?

Σχόλια