Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Φορτούνης «Δεν πέφτω εύκολα»

Και ομως δεν ειναι ουτε μουφα, ουτε τρολ Ο αθεοφοβος το ειπε σε συνεντευξη 3 μηνες μετα την βουτια-θεατρο-κιτρινη απο τον Ριτσολι με την Αρσεναλ στο αξεχαστο 0-3.


Συγκολινιστικη συνεντευξη του κωστα Πεφτουνη πριν 1 χρονο. Προσεξτε ποσες αντιφασεις θα διαβασετε, κατι που φυσικα κανενας γαυρος δεν καταλαβαινει και τον αποθεωνει




Το "εχασα τον βηματισμο μου, δεν ηθελα να ζητησω πεναλτι" με το "ο διατητης σωστα εβγαλε την κιτρινη καρτα" δεν πανε μαζι. Εχασες τον βηματισμο με τον αντιπαλο στα 2 μετρα πισω!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΑΠΟΡΙΑΣ?

Ή βουτηξες και η καρτα ηταν σωστη, ή απλα σκονταψες και δεν επρεπε να σου βγαλει καρτα, αρα θα διαμαρτυροσουν, ασχετα αν ολη η ελλαδα ξερει οτι ισχυει το πρωτο, εσυ υποστηριζεις κατι ενδιαμεσο, πραγμα που απο μονο του δειχνει οτι μαλλον ψεμματα μας λες.



ΑΣ ΔΟΥΜΕ ....ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΠΕΦΤΟΥΝΗΣ

Με πανιωνιο στη νικη με 3-4 μαζευει τα ποδια στον αερα (ειδικα το δεξι) ενω η επαφη με τον αμυντικο...ειναι στο αριστερο. Επαφη, οχι μαρκαρισμα.


Με ατρομητο στο 0-0 στο κυπελλο, ο αμυντικος ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, αυτος το νοιωθει και βουταει στα καλα καθουμενα.



Με παοκ στο κυπελλο, βουταει ενω ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΡΩΤΑ την φανελα του αμυντικου



Με γιαννινα θαυμαστε μακροβουτι..Ο αμυντικος διωχνει την μπαλα. Ο πεφτουνης μαζευει τα 2 ποδια στον αερα και δοκιμαζει σε αλμα εις μηκος.



Στον ιδιο αγωνα υπαρχει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (που δινεται φυσικα), αλλα η βουτια 2 μετρα μεσα μηπως παρει το πεναλτυ και το στριψιμο του κεφαλιου ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, συγκλονιζουν!!!



Με καλλονη, βρισκει αυτος τον τερματοφυλακα και φυσικα βουταει αντι να σκοραρει. Ο τερματοφυλακας δεν τον βρισκει με το χερι, αλλα το γονατο του πεφτουνη βρισκει στον κεφαλι του δαυκου. Ανατροπη με το χερι δεν υπαρχει, πολυ ωραια η βουτια (ποικιλια αυτη τη φορα) με τα 2 ποδια να σερνονται στο εδαδος.



Με πλατανια.



Με ξάνθη, αποφασιζει στα καλα καθουμενα να μαζεψει τα ποδια του, ενω εχει ξεκινησει να πηγαινει προς τη  μπαλα!!!



Με αστερα τριπολης



Με οσμανλισπο στο Γιουροπα!!! Κιτρινη καρτα.!!




Φυσικα υπαρχουν δεκαδες αλλες φασεις που βουταει οπου βρει, απλα δυσκολα βρισκονται στα στιγμιοτυπα των αγωνων.



Σχόλια