Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Η «σφαγή» της αεκ το 1973 (σφαγή?)

Αλλη μια προπαγανδιστικη αναρτηση απο τους γνωστους, για σφαγη της αεκ την σεζον 1973-74 στον αγωνα Παναθηναικος-αεκ 1-0 (15-10-1973), στο πρωταθλημα Γουλανδρη Νο2. Τα πρωταθληματα που το τρυλο τα κερδιζε εχοντας την καλυτερη επιθεση (γιατι τοτε μετραγε η αναλογια τερματων) αλλα παραδοξως πριν την 3ετια αυτη και μετα, εβαζε σχεδον....τα μισα γκολ. Φυσικα εκεινα τα χρονια εκανε και ρεκορ πεναλτυ και αποβολων υπερ του, αλλα ειπαμε οτι ευνοημενη ομαδα της χουντας ηταν...ο Παναθηναικος!!!


Ο συγκεκριμενος αγωνας εληξε 1-0 με γκολ-πεναλτυ του Ντεμελο στο 91. Για την ακριβεια το πεναλτυ καταλογιστηκε στο 90 και 40, σε ανατροπη του Ντεμελλο απο τον Στεφανιδη. Παμε να δουμε τι γραφουν οι γαυροι για τον αγωνα αυτο.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΦΑΓΗ..ΛΟΓΙΚΟ..Και οι αεκτζηδες το ιδιο ελεγαν. Ολα αυτα για ενα πεναλτυ που δοθηκε στο 91. Αυτη ηταν η φαση της σφαγης!!!


Κατα αρχην το ιδιο το ΦΩς λεει για πεναλτυ στο 90!!!. Σοκ και αδικια γραφει, αλλα τπτ παραπανω.


Δεν υπαρχει καμμια αδικια οπως διαβαζουμε, ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ..Ο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΝΤΕΜΕΛΟ!!! ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ!!!

Οι προπαγανδιστες εχουν αφησει και αυτη την φωτογραφια και μαλιστα ενας την σχολιαζει κιολας!! ωστε να φαινεται η « βουτια» του Ντεμελο.


Στα ΝΕΑ διαβαζουμε οτι το πεναλτυ εγινε 15-20 δευτερα μετα το 90, ενω ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΝΑΛΤΥ (ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΠΤ) ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ.. ΚΑΛΗ η διαιτησια γραφουν τα ΝΕΑ


Η γαυρικη «ΟΜΑΔΑ » γραφει το ιδιο για πεναλτυ στο 88, που δεν δινετσι υπερ του τριφυλλιου. μαλιστα ξεκαθαριζει ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ. Η παραβαση ειναι πεντακαθαρη, αλλα δοθηκε εκπροθεσμα για αυτους. 41 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!! Πωπω. Κριμα που ειχε κλεισει την δεκαετια του 90 να εγραφε για το παναχαικη-τρυλο.

 

Φυσικα ακολουθουν διαμαρτυριες παραγοντων της αεκ, των συνδεσμων, ενω ανακαλυπτονται σεναρια συνομοσιας οτι ο Παναθηναικος εχει φερει τον Βελγο διαιτητη για να κερδισει τον αγωνα!!




Παμε να δουμε ποσες προπαγανδες καταρριπτονται εδω.

1) Πρωτη προπαγανδα που ισχυριζονται για τον σκηνοθετημενο διαιτητη..Ο ιδιος ο διαιτητης αναφερει οτι ΔΕΝ συναντηθηκε με κανεναν παραγοντα ομαδων και δεν ηξερε ουτε καν τον αγωνα που θα σφυραγε. Και αυτο το εχουν οι γαυροι στην σελιδα τους!!! Αυτο το αποκομμα.


2) Επομενη προπαγανδα.. ΒΟΥΤΙΑ του Ντεμελο..Φυσικα η φωτογραφια που ειδατε πριν ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ. Η σωστη φωτογραφια ειναι αυτη..


.Ο Ντεμελο εχει την μπαλα και την σπρωχνει μπροστα του προς την γραμμη του αουτ για να σεντραρει (καρε 1). Στο διπλα καρε (2) ο παιχτης της αεκ κανει προβολη..ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΜΠΑΛΑ (αδυνατον φυσικα γιατι η μπαλα ειναι ηδη μπροστα απο τον Ντεμελο), Η ΜΠΑΛΑ... ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΠΟΡΕΙΑ..

Ομως ο αμυντικος βρισκει τον Ντεμελο (καρε 3) και η ΜΠΑΛΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ..Καταληγει αουτ χωρις καν να αλλαξει η πορεια της

Μαλιστα ο διαιτητης εχει πολυ καλο οπτικο πεδιο και οι παιχτες της αεκ ουτε καν διαμαρτυρονται..

3) Επομενη προπαγανδα οτι ο Ντεμελο σταματησε πριν εκτελεσει το πεναλτυ. Το μοναδικο βιντεο που υπαρχει διαθεσιμο ΔΕΝ δειχνει κατι τετοιο καθως η κινηση του Ντεμελο φαινεται ομαλη προς την μπαλα.



4) Διαμαρτυρονται επισημοι και ανεπισημοι, αλλα η σελιδα των γαυρων ΕΝΤΕΧΝΑ δεν φανερωνει οτι... ενας αλλος διαιτητης που βρεθηκε στον αγωνα βρηκε την διαιτησια πολυ καλη!!!


5) Η ομαδα που αδικειται ειναι...ο Παναθηναικος...ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ 88 ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ..ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ Ο ΝΤΕΜΕΛΟ ΣΤΟ 91..Ετσι ειναι αμα στηνεις αγωνες. 

Εδω μαθαινουμε οτι ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ, αρα συνομιλησε μαζι του, αρα ΕΧΑΣΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..Το 1 λεπτο που κρατησε καθυστερηση, ισως!!! 


Μαλιστα η εφημεριδα ερυθροσβερκων αισθηματων «ΟΜΑΔΑ», ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ , ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΑΥΤΗ.. ΑΡΑ, οταν η «ομαδα» γραφει ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ..Επισης ειναι αποριας αξιον πως καταλαβαν οτι ο διαιτητης δεν υπεδειξε καθυστερηση, η δεν ειχε σκοπο να κρατηση το λεπτο που εχασε μιλωντας με τον εποπτη οπως ο ιδιος ειπε για την φαση του 88.

Εν ολιγοις και «Φως» και «Ομαδα» παραδεχονται ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, απλα υπαρχει μια αμφιβολια ως προς τον χρονο που συνεβη καθως εγινε στο 90 και καποια δευτερα, ειτε 20 ειτε 40.

Τωρα τα 40 δευτερα ειναι αστειος χρονος καθυστερησης, ειδικα οταν τον αναφερουν σελιδες που υποστηριζουν την ομαδα που επαιζε με την παναχαικη μεχρι το 100ο λεπτο μπας και νικησει.


Τέλος ο ιδιος ο Γερακάρης γραφει οτι ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΗΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΜΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ!!!!!


6) Ο ιδιος ο προεδρος Δεδες αποκαλυπτει ....ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΗΘΕΛΑΝ ΒΕΛΓΟ...ΚΑΙ ΒΕΛΓΟΣ ΗΡΘΕ!!! ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΛΟΡΩ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΝΤΕΛΚΟΥΡ. Ο ΔΕΔΕΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΟΡΩ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ.

Δλδ αντι να ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΒΕΛΓΟ ΔΙΑΤΗΤΗ ΚΑΙ ΒΕΛΓΟΣ ΗΡΘΕ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΟΤΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!  Εκει που μας χρωσταγαν, μας πηραν και το βοδι.


6+1) ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..

Η ΣΦΑΓΗ της αεκ αφορα την ηττα με 1-0 στο 90 και 40 δευτερα ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. Μαλιστα ο ιδιος 3 λεπτα πριν στο 88 ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!

Keep trying!!!

ΥΓ..Την ιδια αγωνιστικη το τρυλο φερνει 1-1 με τον Φωστηρα. Πως??? Με πεναλτυ και αποβολη... ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΕΝΑΛΤΥ του Παναθηναικου, ΕΔΩ ΙΣΟΦΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟ 48 ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 51....ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ!!!!! Εκει ο διαιτητης υπεδειξε 4 λεπτη καθυστερηση.





Στη ρεβανς στον δευτερο γυρο ηρθε 11-1 (ρεκορ α εθνικης), ειπαμε ηταν σεζον που επρεπε η αναλογια τερματων που πετυχες ως προς αυτα που εφαγες να ειναι μεγαλυτερη απο αυτη του διεκδικητη σου!!!

Σχόλια