Με ένα απλό google search...

Ψεύτες, ψεύτες και ξανά ΨΕΥΤΕΣ (κύπελλο Σαρατόγκα 1965)

Διαβαστε πως την παταει καποιος που προσπαθεί να το «παιξει» εξυπνος και «ψαγμενος» απευθυνομενος σε οπαδους (?). Ακριβως πριν απο 1 χρονο κυκλοφόρησε το βιβλιο «ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΙΤΛΟΙ». Αυτο πονεσε πολλους ειδικα απο την μερια του λιμανιου. Στην προσπαθεια τους να αποδειξουν οτι το βιβλιο γραφει ψεματα, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Δείτε στο αρθρο που δημοσιευσαν, ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ!!!


1) Τι υποστηριζουν

Οτι ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΕΩΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ απο ενα τουρνουα με το Uss Saratoga το 1965.


2) Τι παραθετουν για αυτο ως στοιχειο?

Μα την σελιδα του βιβλιου. Τι πιο αξιοπιστο αλλωστε? Οριστε κυριοι, λενε, εχετε βαλει στους επισημους, εναν τιτλο απο παιχνιδια της πλακας. ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΩΣ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.


3) Ποια ειναι η αληθεια.

Φυσικα και εγινε τουρνουα με ενα απο τα αμερικανικα πλοια που επιαναν συχνα στον Πειραια την δεκαετια του 60 (Uss Saratoga). Αληθεια ειναι, οπως ειναι αληθεια και τα αποκομματα που παραθετουν. 

Το ψεμα εγκειται στο οτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ καταμετρηθηκε αυτος ο τιτλος ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ. Δλδ στους 1494 που εχουμε εως 19/12/2016 (ημερα εκδοσης του βιβλιου) ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ. Φυσικα παραθετουμε την σελιδα του βιβλιου που το αναφερει.


Οι 86 ανεπισημοι τιτλοι του μπασκετ (μεχρι το 19/12/2016 που κυκλοφορησε το βιβλιο) ΔΕΝ καταμετρουνται. Αυτο αναφερεται ξεκαθαρα στο τελος του βιβλιου.


4) Ποια σελιδα απο τις 2, ειναι η αληθινη ομως?

Εμεις παραθετουμε απλα τις 2 σελιδες. Η μια ειναι λευκη με το τριφυλλι του ερασιτεχνη στο κεντρο και μια πρασινη λωριδα στο κατω μερος. 

Τι σχεση εχει με το βιβλιο το οποιο γραφει «ΚΑΙ ΧΙΛΑΔΕΣ ΤΙΤΛΟΙ» πανω αριστερα, εχει τριφυλλι στο κεντρο και τον αριθμο σελιδας στα δεξια? Φυσικα καμμια!!!


Ακομα και η αρχικη σελιδα μπασκετ του βιβλιου, ΔΕΝ συμπιπτει με το φοντο της σελιδας που παραθετουν.


Το ψεμα που προσπαθησαν να περασουν απεικονιζεται με καθε λεπτομερεια στην παρακατω φωτογραφια. Η σελιδα φυσικα που αναφερονται ειναι αυτη του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Εκει υπαρχει ενα αρχειο οπου παρουσιαζονται ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ανα αθλημα ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ.

Σε αυτο το αρχειο,  ΤΡΙΦΥΛΛΙ υπαρχει ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ. Εδω η σελιδα ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ τον κοσμο οτι υπαρχουν 1525 ΕΠΙΣΗΜΟΙ και 642 ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΙ τιτλοι μεχρι και τον Δεκεμβριο του 2017.

  
Στο τμημα μπασκετ η σελιδα ειναι σαφεστατη. Δεν υπαρχει τριφυλλι στην κορυφη, οι τιτλοι ειναι 102 επισημοι και 89 ανεπισημοι. Στους ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥΣ φυσικα και υπάρχει το κύπελλο Σαρατογκα. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ. Πολύ καλό το κολάζ που κάνατε, αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια


Οι ψευτες, κρατησαν το τριφυλλι απο την αρχικη, κρατησαν την παραθεση των τιτλων με αριθμους, ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ «ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΙ ΤΙΤΛΟΙ» και εφτιαξαν ενα πολυ ωραιο ΨΕΜΑ. Τι πρωτοτυπο αλλωστε, οταν εχεις να κανεις με γαυρους. Οι δυο σελιδες διπλα-διπλα φανερωνουν την αληθεια. 

Ψευτες, γιατι η σελιδα που εβαλαν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ και ΞΑΝΑ ΨΕΥΤΕΣ, γιατι η σελιδα του Ερασιτεχνη που «εβαλαν» ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ τους τιτλους και παλι δεν ειναι αυτη που παραθετουν.



5) Συμπέρασμα

Με λίγα λόγια, για να βγαλουν το βιβλιο αναξιόπιστο, πηραν μια φωτο απο μια σελιδα καποιων στο φειςμπουκ, η σε καποια σελίδα του διαδικτύου (δλδ του ερασιτεχνη) και χωρις να ελεγξουν τι γραφει και αν ταυτιζεται με το βιβλιο, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ «ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΙ ΤΙΤΛΟΙ», ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΩΣ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ( ενω ουδεμια σχεση εχει) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΟΥ οτι λενε ψεματα.

Όχι μία φορά, αλλά δύο φορές ψέυτες δλδ.

Απιστευτοι, πραγματικα δεν ειναι?

Οσο για την αναφορα οτι κατακτησαμε 1000 τιτλους σε 10 χρονια, να υπενθυμισουμε οτι η μοναδικη ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ καταμετρηση, ειναι αυτη που παρουσιαζεται στο βιβλιο. Γιαυτο και δημοσιευτηκε αλλωστε.

Η προηγουμενη αναφορα σε τιτλους, δεν ειχε καταμετρησει πολλες διοργανωσεις, αρκετους τιτλους παλαιοτερων ετων, περιειχε μεχρι και ατομικους τιτλους και προηλθε απο ερευνα (αξιεπαινη μεν, εφοσον ηταν η μοναδικη μεχρι τοτε) η οποια δεν ηταν πληρης σαν προσπαθεια. 

ΥΓ..Το δε τραγικο ειναι οτι στα σχολια της σελιδας τους, υπαρχουν οπαδοι (?) που εχουν καταμετρησει 1623 «κοκκινους» τιτλους οι οποιοι οπως παραδεχονται ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ατομικους και ανεπισημους. Και πανηγυριζουν γιατι ετσι, περασαν τους 1500 του Παναθηναικου!!!


Πλεον υστερα απο αυτο το στοιχειο (1623 ολοι οι τιτλοι ατομικοι, ανεπισημοι, επισημοι και ομαδικοι) ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ οτι οι 1525 ΠΡΑΣΙΝΟΙ τιτλοι μαζι με τους ανεπισημους (642 κατεγεγραμμένοι μεχρι το 12/2017) και τους ατομικους (χιλιαδες) ΕΙΝΑΙ TO ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. 

Το βιβλιο γραφει ΞΕΚΑΘΑΡΑ «ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ», εν αντιθεσει με αυτους ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!!!!


Ευχαριστουμε πολυ, που μετα την παραδοχη της «ΙΩΑΝΝΙΔΕΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ» στο μπασκετ το 97, την παραδοχη του «ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗ» ως δεξι χερι του πρακτορα στο ποδοσφαιρο προ ολιγων ημερων, ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ...ΤΡΙΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!!!..

Και «χωρις ξυλο» που λεει και ο λαος..Φαντασου δλδ..Keep trying!


Σχόλια

  1. Καλά μιλάμε μεγάλο ξεβράκωμα για το γνωστό ελεεινό κόκκινο κωλοσαιτ. Για άλλη μια φορά μπράβο φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου