Με ένα απλό google search...

Τρύλο τρησκεία δυσλεξία (και 1525 στο κεφάλι)

Είναι γνωστό οτι γαύρος και ορθογραφία ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ. Αν δεν σας βγάζει κόκκινη γραμμή το word, δεν σημαίνει οτι αυτό που γράφετε στέκει συντακτικά. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ (ισχυρισμοί αστείοι και ψευδής, το σωστό «ψευδείς»  - Έχετε σκεφτεί όμως από το να καταναλώνεται φαιά ουσία, αντί να «καταναλώνετε» - τόση φαιά ουσία σαν ... διοίκηση , το "σαν" χρησιμοποιείται στις παρομοιώσεις, το σωστό «ως διοίκηση» - Χαίρομαι ιδιαιτέρως που μία τοποθέτηση μου, απαντήσετε στην τοποθέτηση μου, το σωστό «τοποθέτησή μου» - μικραίνετε τον σύλλογο σας καθημερινά, το σωστό «σύλλογό σας» - να ασχοληθείτε με το πως θα αποπληρώσετε τα χρέη σας, το σωστό «πώς» με τόνο), μετά συζητάμε για τίτλους.


Πριν λοιπόν ξοδέψεις 25 ευρώ για να μάθεις ΠΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΗΚΑΝ οι 1525 τίτλοι, δώσε ένα 10ευρω και πάρε ένα λεξικό της πλάκας να μάθεις συντακτικό και γραμματική. Πόσα μάτια διάβασαν την ανακοίνωση πριν την δημοσιεύσετε? Ένας που να ήξερε συντακτικό και γραμματική ΔΕΝ βρέθηκε? Ποιος την έγραψε? Αυτός που έγραψε το πανό για τον «Εβαγκελισμό»?

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε παρ’ όλα αυτά, πως:

Α) Στους 1525 τίτλους του Μεγάλου Συλλόγου δεν συμπεριλαμβάνονται τουρνουά και φιλικές διοργανώσεις, παρά μόνον επίσημοι τίτλοι, που διοργανώθηκαν από επίσημες αρχές και ομοσπονδίες.

Β) Και βέβαια, συμπεριλαμβάνονται τίτλοι όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Και όχι μόνο συμπεριλαμβάνονται, αλλά είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για τους τίτλους των ακαδημιών μας. Γιατί μέσα από αυτούς αναδεικνύεται το μεγαλείο του Ομίλου μας, ο οποίος διαχρονικά καλλιεργούσε σε βάθος πολλά αθλήματα, τα περισσότερα από κάθε άλλον ελληνικό σύλλογο.

Αν η κυρία Τσιλιγκίρη δεν θεωρεί τίτλους αυτούς των ακαδημιών, είναι δικαίωμά της. Ας ενημερώσει όμως και τα τμήματα του Ολυμπιακού που κατακτούν τίτλους σε επίπεδο νέων, εφήβων, κορασίδων κλπ., στο ποδόσφαιρο και σε άλλα σπορ, να μην πανηγυρίζουν αδίκως για τις επιτυχίες τους. Γιατί, σύμφωνα με τα γραφόμενά της, οι εν λόγω τίτλοι...δεν μετρούν.

Υ.Γ. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε αντίστοιχο βιβλίο και για τον Ολυμπιακό, το οποίο θα συμπληρώσει, σε έναν βαθμό, την ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Υ.Γ.2 Υπενθυμίζουμε στους φίλους του Παναθηναϊκού κι άλλων σωματείων, πως μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε το βιβλίο μας, είτε μεμονωμένα στην τιμή των 25 ευρώ είτε μαζί με τα υπόλοιπα τρία βιβλία της Κάπα Εκδοτικής (Λεωφόρος Ηρώων, Κάθε Μέρα Σ' Αγαπώ Πιο Πολύ, Παναθηναϊκούπολη) στην τιμή των 35 ευρώ (η προσφορά λήγει στις 3/2).

Υ.Γ.3 Οι συγγραφείς του «Και Χιλιάδες Τίτλοι» έχουν αποποιηθεί οποιοδήποτε κέρδος από τις πωλήσεις του βιβλίου και ολόκληρο το ποσό αυτό δωρίζεται στα ερασιτεχνικά τμήματα του Ομίλου.

Υ.Γ.4. Το "Και Χιλιάδες Τίτλοι" αποτελεί προϊόν δεκαετούς έρευνας και δε γράφτηκε για να συγκρίνει αλλά ούτε και για να μειώσει άλλα αθλητικά σωματεία. Γράφτηκε ΜΟΝΟ για τον Παναθηναϊκό, από παναθηναϊκούς...

ΥΓ.5. Ο ύμνος λεει «Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ, παντοτινέ», αιώνιος ΔΕΝ υπάρχει στον ύμνο.

Και τέλος, εσείς οι ίδιοι σε σελίδες σας, μας επιβεβαιώνετε την πρωτιά μας. Τελευταίο παράδειγμα ΕΔΩ όταν ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ προσπάθησαν να αποδείξουν έναν τίτλο ως ΚΑΛΠΙΚΟ και έπεσαν οι ίδιοι μέσα στον λάκο που έσκαψαν. 

Όταν λοιπόν μάθετε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, θα ξαναμιλήσουμε.





Σχόλια

  1. Ξέχασες το όσο αφορά. Δεν υπάρχει όσο αφορά το, άλλα όσον αφορά στο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου