Με ένα απλό google search...

Ο «Ερμής» του Πραξιτέλη (Ζαχαριάδη)

Σας κανει εντυπωση το πεναλτυ που κέρδισε ο Οσφπ στην Τρίπολη και ισοφάρισε χωρις τελικη στην εστια? Σας κανει εντυπωση που το εδωσε ο Ζαχαριαδης? Η μηπως την κοκκινη που χαρισε στον Φιγκειρας.? Η στον Σισσε? Η το πέναλτυ υπερ του Αστέρα που «κατάπιε»? Η τις 6 κίτρινες στον Αστέρα?



Ας θυμηθουμε τι ετσι Ζαχαριαδης. Σεζον 2013-14!!!! Δυο (2) 2 πέναλτυ έχει κερδίσει όλα και όλα ο Παναθηναικός την σεζόν 2013-14

Ας θυμηθούμε το πρώτο..Πρώτη αγωνιστική με Παναιτωλικό στην πρεμιέρα ο διαιτητής .... δίνει το προφανές πέναλτυ..Και εδωσε και κοκκινη καθως ο Δαρλας ανεκοψε παιχτη του Παναθηναικου σε προφανη θεση για γκολ. Μια σωστη διαιτησια δλδ. ΑΛΛΑ. ΕΔΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!!! Που ηταν δλδ, δεν εκανε κατι κακο ο ανθρωπος.




Ομως για αυτο...τιμωρειται (2η-3η-4η) επανέρχεται την 5η αγωνιστική (Ατρόμητος - Απόλλων) ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ σε αγώνα του Παναθηναϊκού.... στην ριζούπολη στον αγώνα Απόλλων-Παναθηναικός 1-1, που δεν δινει ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΠΕΝΑΛΤΥ και εκοψε και ενα τετ α τετ!!!! Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ!!!












ΕΝΩ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ ΣΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ!!!! Συνολο 4 πεναλτυ και ενα κομμενο τετ α τετ - μισο γκολ. Τι λετε να επαθε απο την επιτροπη διαιτησιας?




Αν ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ για όλα αυτα??? Για τα 4 πεναλτυ δλδ και το οφσαιτ του Μπεργκ? Πλακα κανετε.ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Οποτε μην απορειτε για καμμια κοκκινη, κανενα πεναλτυ υπερ του τρυλο. Για να ξανασφυριξει του χρονου?


Σχόλια