Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Πως ο Άγιαξ δεν έγινε κομμάτι...του ύμνου (17-2-73)

«Που ενίκησες τον Άγιαξ, την ομάδα του Κρόιφ...». Μπα, δεν κολλάει. Και όμως, θα μπορούσε να προστεθεί στον «ύμνο». Μόλις 1μιση χρόνο μετά τον τελικό στο Γουέμπλεϋ στις 17-2-73, ο Άγιαξ αντιμετωπίζει την ντροπή του ελληνικού αθλητισμού σε φιλικό αγώνα στην τρούμπα. Φυσικά το τρύλο χάνει 2-1 με τον διαιτητή να κάνει «όργια» μήπως και νικήσει το τρύλο και αλλάξει και ο ύμνος εκ νέου, με νίκη επί της πρωταθλήτριας κόσμου σε φιλικό αγώνα.





Πριν τον αγώνα αυτόν, ο Αγιαξ, έπαιξε με τον μπαογκ και έφερε 1-1. Αναπόφευκτα πριν τον αγώνα όλοι ρώταγαν τους Ολλανδούς. Και αυτοί απαντούσαν..

Κροιφ «Δεν γνωριζω τον οσφπ, ουτε τον μπαογκ»
Μπλακενμπουργκ «Το ελληνικο ποδοσφαιρο, αν εξαιρεσουμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ειναι αγνωστο»
Ρεπ «Το γεγονος οτι βρισκονται πανω απο τον Παναθηναικο στην βαθμολογια, σημαινει οτι ειναι ισχυρα συγκροτηματα»



Ας γυρίσουμε στο ματς της τρούμπας να δούμε τι έγινε και τι δήλωσαν παίχτες και προπονητής. Ο διαιτητής κάνει οτι μπορεί μπας και το τρύλο κερδίσει τον Άγιαξ και αλλάξει ο ύμνος με μια νέα νίκη σε...φιλικό πάντα!!!




Ο διαιτητής ευνοεί όσο μπορεί τον οσφπ, αλλά αυτοί είναι ανίκανοι να το εκμεταλλευτούν. «Κλέβει» το θέαμα από τους φιλάθλους και εκνευρίζει αφάνταστα τους Ολλανδούς. Ο δε Κρόιφ αγανακτισμένος, βγαίνει αλλαγή στο 27!!!


Αναποδα φαουλ που βγαζουν ματι, ενω η ευκαιρια για να προηγηθει ο οσφπ προηλθε απο θεση οφσαιτ καθως οι μετρ του ειδους Ολλανδοι σταματησαν, ο εποπτης εδειξε «παιζεται», το τρυλο κερδισε πεναλτυ, αλλα αν τρεμουν τα ποδια σου, χανεις την σημαντικοτερη ευκαιρια της δεκαετιας.





Καλύτερο και αποκαλυπτικότερο ρεπορτάζ από τα «ΝΕΑ» δεν υπάρχει. Δεν χρειάζονται καν σχόλια.


Ακόμα και μετά απο αυτό το ματς-παρωδία, που ευτυχώς ΔΕΝ κατέληξε κομμάτι του «ύμνου», εμεις θα κρατήσουμε τις δηλώσεις των πραγματικών ποδοσφαιριστών .

Χααν: Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και από τους 2. Είχε ποδοσφαιριστές με έντονη προσωπικότητα.
Χουσλωφ: Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν, ο Παναθηναϊκός ήταν πιο απλός στον τρόπο ανάπτυξης. 

Κόβατς «Ο οσφπ και ο μπαογκ έπαιξαν καλά ένα ημίχρονο, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ 2»


Ευτυχώς που δεν κερδίσατε γιατί ποιος θα καθόταν να αλλάξει εκ νέου τον ύμνο προσθέτοντας άλλη μία νίκη σε φιλικό αγώνα. 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου