Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Ανιδιοτελής αγάπη

Ξαφνική «αγάπη» και συμπάθεια προς τα πρόσωπα των 4 διαιτητών που έχουν «κοπεί» από την ΕΟΚ έδειξε το γνωστό σωματείο. Η κόντρα αφορά την ΕΟΚ-ΚΕΔ και φυσικά την Euroleague την Fiba και τον Εσακε. Ένας μικρός χαμός δλδ.



Καμία από τις άλλες 13 ομάδες του πρωταθλήματος ΔΕΝ έχει εκδώσει ανακοίνωση για την «τύχη» των τεσσάρων διατητών. Το αν δικαιώθηκαν η οχι, αν σφυρίζουν η όχι, είναι αρμοδιότητα επιτροπών, διοικήσεων, αποφάσεων δικαστηρίων κλπ κλπ.

Για την ιστορία δικαιώθηκαν από το ΑΣΕΑΔ και η ΕΟΚ τους συμπεριέλαβαν σιγά σιγά στους πίνακες. Ο Γκόντας στο Κολοσσός - Κόροιβος, ο Κορομηλάς στο Αεκ-Κολοσσός, Προμηθέας-Τρίκαλα, ο Φούφης στο Οσφπ-Κολοσσός, ο Παπαπέτρου στο Τρίκαλα-Παναθηναϊκός κλπ κλπ.

Μας απασχολεί η στάση της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ Καε που «καίγεται» για τους 4 αυτούς. Θα είχε μία λογική αν ποτέ άλλοτε δεν είχε παραπονεθεί για αυτούς, αν τους ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΝΤΑ καλούς διαιτητές που αδικούνται από την ΕΟΚ και την ΚΕΔ.

Φυσικά όπως φαντάζεστε όποτε έχαναν με κάποιον από αυτούς να σφυρίζει, τους στόλιζαν κανονικά στα πρωτοσέλιδα. Ξαφνικά άλλαξαν τροπάριο και έγιναν οι διεθνείς διαιτητές που δεν σφυρίζουν στην Α1.








Σχόλια

  1. Από πούστηδες τι περιμένεις.
    Είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης και περήφανος που είμαι Παναθηναικός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου